Skip links

Netwerkkoningin

Dat je met een matig wijntje in je ene hand en een stapel visitekaartjes in je andere hand, omringt door volslagen onbekenden, je compleet verloren voelt.

Mijn idee van netwerkborrels. Afgelopen tijd zijn er natuurlijk weinig geweest en dat vond ik niet zo erg. Het vroeg om andere vormen om toch te netwerken en blijkbaar werkt het voor mij heel erg goed. Via de businesstribe van 365 Dagen Succesvol heb ik onwijs leuke zelfstandig ondernemers ontmoet. Doordat we dezelfde mindset hebben zijn connectie snel gemaakt en spreek je al gauw dezelfde taal. We helpen elkaar graag in ons ondernemerschap, waardoor het heel makkelijk is om de juiste persoon te benaderen. Zodat jij op het juiste moment professioneel advies kunt vragen, tijdens de groei van jouw bedrijf.

Dit gaf mij het inzicht dat netwerken eigenlijk heel leuk kan zijn! En aangezien ik nu al zoveel verschillende mensen ken in mijn netwerk weet ik altijd wel een connectie te leggen tussen personen die voor elkaar interessant zouden kunnen zijn. Noem het een soort relatiebemiddeling, koppelen of #matchmaking. Ik vind het geweldig om de juiste mensen aan elkaar voor te stellen.

“Ik was nog niet die zelfstandige productontwerper geworden die ik graag wilde zijn”

elke

Maar waarom vond ik dat vroeger dan zo verschrikkelijk? Achteraf gezien zat ik kennelijk in de verkeerde rol, en was ik niet op mijn plek. Ik deed klusjes in dienst van bedrijven die ik best wel leuk vond maar niet echt stonden voor mijn eigen kernwaarden. Ik was nog niet die zelfstandige productontwerper geworden die ik graag wilde zijn. Daardoor vond ik het ook erg moeilijk om mijzelf voor te stellen aan een ander. Wie ben jij? Wat doe je precies? Wat vind je het leukst om te doen? Dit waren super moeilijke vragen voor me, omdat ik eigenlijk geen idee had.

Gelukkig heb ik inmiddels ontdekt wat mijn superkrachten zoal zijn. Bij wie ik me het prettigst voel. Waar ik mijzelf het fijnst kan ontwikkelen. Aan welke dingen ik graag werk, maar ook vooral welke dingen ik graag uitbesteed aan anderen.

Laten die andere nou toevallig in mijn netwerk zitten! Daar maak ik echt zoveel gebruik van de laatste tijd. Want alles wat je als zelfstandige ondernemer probeert te bereiken lukt je niet in je eentje. Daar heb je een goed netwerk voor nodig om te kunnen groeien. En dus werd ik vandaag ineens netwerkkoningin genoemd!

Een prachtige titel die ik maar eens ga inzetten! Heb jij zin om jezelf even in the picture te zetten en schaamteloos reclame voor je eigen business te maken? Of ben jij op zoek naar een specifieke connectie of een alleskunner die niet lijkt te bestaan? Laat even van je horen, dan zoek ik met plezier jouw match in mijn netwerk.

“Alles wat je als zelfstandige ondernemer probeert te bereiken lukt je niet in je eentje.”