Skip links
Even voorstellen,

Hi, ik ben

Elke van Raamsdonk

Productvormgeefster

Het liefst maak ik verrassende producten, net op het randje van wat wordt verwacht of haalbaar is.
Design met een glimlach.

Fotocredits portretten: Janny van de Vendel

Typisch Elke

Oke, ik ben dus geen chaotische kunstenmaker, niet linkshandig en ook niet dyslectisch. Ik ben opgeleid tot industrieel productontwerper en zie mijzelf als creatief consultant.

You never walk the conventional road!

Zei iemand eens over mij.

Mijn eigen wijze is creatief en dus altijd op zoek naar andere paden. Ik wil mensen echt leren kennen in een eerlijk gesprek. Ik ben sensitief voor details, waardoor ik ook ongeschreven informatie kan lezen. Nieuwe kennis slurp ik graag op. Door mijn analytisch vermogen kan ik alle input ook weer samenbrengen in nieuwe ideeën.

Connectie

Altijd bezig nieuwe verbindingen aan te gaan, tussen mensen en informatie. Ik ben enorm nieuwsgierig naar kleuren, materialen, technische ontwikkelingen, nieuwe producten, technieken, maatschappelijke ontwikkelingen en de effecten daarvan.

Elke Vormgeving gaat verder dan alleen het ontwerp van 1 product, ik regel graag het hele traject. Wanneer ik onbenutte kansen zie binnen je bedrijf, help ik je graag verder. Ik blijf met je finetunen totdat het totale plaatje klopt.

Elke @ Work

Ik wil de wereld graag een stukje mooier maken, door jouw producten nog beter vorm te geven.

aan de slag met elke vormgeving

Versterk je merk

Tijd om eens met elkaar te praten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Laten we dan nu kennismaken.
Just say hello

Blader door mijn carrière