Skip links
Even voorstellen,

Hi, ik ben

Elke van Raamsdonk

Productvormgeefster

Het liefst maak ik verrassende producten, net op het randje van wat wordt verwacht of haalbaar is.
Design met een glimlach.

Fotocredits portretten: Janny van de Vendel

Typisch Elke

Oke, ik ben dus geen chaotische kunstenmaker, niet linkshandig en ook niet dyslectisch. Ik ben opgeleid tot industrieel productontwerper, maar je mag mij inzetten op allerlei vormgevingsvraagstukken.

You just never walk the conventional road!

Zei iemand eens over mij.

 

Mijn eigen wijze is creatief en dus altijd op zoek naar nieuw wegen. Ik wil mensen echt leren kennen in een eerlijk gesprek. Ik ben sensitief voor details, waardoor ik ook ongeschreven informatie lees. Nieuwe kennis slurp ik gretig op, ik ben nooit uitgeleerd. Door mijn analytisch vermogen kan ik alle input ook weer samenbrengen in nieuwe ideeën. En visualiseer ik jouw designstory in een heldere presentatie.

Connectie

Altijd bezig nieuwe verbindingen aan te gaan, tussen mensen en informatie. Ik ben enorm nieuwsgierig naar trends in kleuren, materialen, technische ontwikkelingen, nieuwe producten, technieken, maatschappelijke ontwikkelingen en de effecten daarvan.

Elke Vormgeving gaat verder dan alleen het ontwerp van 1 product, ik regel graag het complete traject voor je. Wanneer ik onbenutte kansen zie binnen je bedrijf, help ik je graag verder. Ik blijf met je finetunen totdat het totale plaatje klopt.

Elke @ Work

Ik wil de wereld mooier vormgeven, door jouw producten het juiste verhaal te laten vertellen.

aan de slag met elke vormgeving

Versterk je merk

Tijd om eens met elkaar te praten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Laten we dan nu kennismaken.
Just say hello

Blader door mijn carrière