Skip links
Even voorstellen,

Hi, ik ben

Elke van Raamsdonk

Productvormgeefster

Het liefst maak ik verrassende producten, net op het randje van wat wordt verwacht of haalbaar is.
Design met een glimlach.

Typisch Elke

Oke, ik ben dus geen chaotische kunstenmaker, niet linkshandig en ook niet dyslectisch. Ik ben aan de Design Academy in Eindhoven opgeleid tot industrieel productontwerper, maar je mag mij inzetten op allerlei vormgevingsvraagstukken.

“You just never walk the conventional road!”

Zei iemand eens over mij.

Mijn eigen wijze is creatief en dus altijd op zoek naar nieuwe routes. Ik wil mensen echt leren kennen in een eerlijk gesprek. Ik ben sensitief voor details, waardoor ik ook ongeschreven informatie lees. Nieuwe kennis slurp ik gretig op, ik ben nooit uitgeleerd. Door mijn analytisch vermogen kan ik alle input ook weer samenbrengen in nieuwe ideeën. En visualiseer ik jouw designstory in een heldere presentatie.

Samenbrengen

Connecting the dots

Altijd bezig nieuwe verbindingen aan te gaan, tussen mensen en informatie. Ik ben enorm nieuwsgierig naar trends in kleuren, materialen, technische ontwikkelingen, nieuwe producten, technieken, maatschappelijke ontwikkelingen en de effecten daarvan.

Een compleet verhaal

Elke Vormgeving gaat verder dan alleen het ontwerp van 1 product, ik regel graag het complete traject voor je. Wanneer ik onbenutte kansen zie binnen je bedrijf, help ik je graag verder. Zo werken we samen aan de allerbeste presentatie van jouw merk. Ik blijf met je finetunen totdat het totaalplaatje klopt.

Elke @ Work

Versterk je merk

Toon karakter

Aan de slag met Elke Vormgeving?
Check hier de mogelijkheden voor jouw bedrijf!
Laten we samenwerken!

Elke pelt alle overbodigheid eraf tot alleen de boodschap/het product overblijft.

Nadja
Nadja
Brainstorm-babe, Stand-up comedian, Concept & Koppie
ELKE VAN RAAMSDONK

Ik stel me graag nog eens aan je voor

Positief

Relax. Voor elk probleem is wel een oplossing.

Productvormgeving zie ik als een aaneenschakeling van probleemoplossingen. Puzzelen met alle eisen en betrokkenen. Heerlijk als alles precies klopt.

Gepassioneerd

De lat ligt hoog en het kan altijd wel iets beter.

Ik ga voor het hoogst haalbare resultaat om samen jouw merk  naar een hoger niveau te tillen. Kritisch, maar met geduld en doorzettingsvermogen. Een beetje streng, maar wel duidelijk.

Oprecht

Mijn eerlijke mening? Mijn gezicht spreekt boekdelen!

What you see is what you get. Geen fake smile, maar diepgaande gesprekken. Jij krijgt mijn bloedeerlijke mening, omdat ik oprecht het beste voor jou wil.

Elke van Raamsdonk

Creatief

Een nieuw idee? Leuk! Waarom geen 10? Of 50?!

Dingen anders doen zit in mijn bloed. Nieuwe routes leiden tot andere resultaten en maken mij inventief. Ik speel met regels en kleur graag buiten de lijntjes.

Teamplayer

Samen met andere professionals werkt leuker, sneller en beter.

Dwarsfluit spelen in orkesten heeft me geleerd op te gaan in de groep en af te stemmen op elkaar. En soms een goede solo presenteren. Tutor zijn en lesgeven leerden me anderen te motiveren.

Veelzijdig

Een kleurrijke verschijning met een breed portfolio en een bont CV.

Een waslijst aan bijbaantjes in verschillende branches en culturen. Mijn productontwerpen lopen uiteen van kinderfietsen tot lampen en houtkachels.

In korte tijd heeft Elke mij geïnspireerd door zichzelf te zijn en uit te gaan van haar eigen kracht. In alles wat ze doet, zowel in haar ontwerpen als in haar collegialiteit en omgang laat ze duidelijk haar eigen DNA achter.

Eline
Eline
Accountmanager Keola

Ik wil de wereld mooier vormgeven,
door jouw producten het juiste verhaal te laten vertellen.

Keuzestress

Keuzestress

Aaargghhhh, keuzestress!!! Ideeën voor nieuwe producten zijn er wel; jouw team bedenkt het ene naar het andere idee. Maar ja, je zult moeten gaan kiezen welke je uitvoert,
Mijn eigen hokje

Mijn eigen hokje

Ik hou helemaal niet van hokjes. Mensen vinden het blijkbaar fijn om je in een hokje te stoppen, dat maakt het lekker overzichtelijk. Jij maakte toch kinderfietsen? Ben