Skip links

Digibell in de film Moon

“Hee, Elke.
Ik zag jouw wekkertje voorbij komen in een film!”

Wat?! Dat meen je niet! Jawel hoor, hier heb je een screenshot.

Ik was nogal verbluft. Heel erg tof natuurlijk, om je eigen wekker zomaar in een Amerikaanse film te zien. Mijn Digibell als rekwisiet in het decor van een echte bioscoopfilm. Bizar.

Moon, de film

Astronaut Sam Bell (Sam Rockwell) leeft al bijna drie jaar op de maan in opdracht van Lunar Industries. Hij leeft daar een eenzaam bestaan, heeft amper contact met zijn vrouw Tess en driejarige dochter Eve door een defecte satelliet. Zijn enige maatje aan boord is Gerty: een robot.

Twee weken voordat hij naar Aarde mag terugkeren krijgt Sam gezondheidsproblemen waardoor hij een bijna fataal ongeluk krijgt. Als hij hiervan herstelt krijgt hij zeer onverwachts bezoek. Samen met de bezoeker doet Sam een grote ontdekking.

Met Sam Rockwell, Dominique McElligott en de stem van Kevin Spacey.

Moon (2009) – IMDb

Fragment

Film Moon

Featuring: Digibell