Skip links

Hey! I am first heading line feel free to change me

Inspriatiesessie

Binnen een maand weet jij hoe jouw bedrijf er voor staat.

Kennismaking

Eerst moeten we elkaar een beetje leren kennen. Natuurlijk geef ik een korte introductie van mijzelf en mijn werk. Ik hoor graag uitleg over jullie producten tijdens een rondleiding door jouw bedrijf. Ik interview je over jullie historie, groeiwensen en grootste uitdagingen. Zo hebben we een goed beeld van de verwachtingen.

Analyse fase

Met de verzamelde informatie ga ik me volledig verdiepen in jouw bedrijf. Ik maak een marktanalyse, onderzoek de branche en concurrentie. Daarnaast plaats ik jullie mogelijkheden binnen een trendbeeld  voor toekomstige productinnovatie. Ik breng mogelijkheden, struikelblokken en verbeterpunten in kaart.

Presentatie

Tijd voor een algemene Checkup; hoe staan jullie er eigenlijk voor? Komt jullie verhaal overeen met mijn eerste indruk? Waar liggen jullie kansen te wachten en bedreigingen op de loer? Wat zijn mogelijke oplossingen voor de uitdagingen waar je tegenaan loopt? Naar aanleiding van mijn onderzoek presenteer ik verschillende denkrichtingen voor jouw  producten. Ik schets een mogelijk toekomstbeeld voor jouw bedrijf.

Checklist

Na mijn presentatie verwerk ik jullie feedback en aanvullingen in de presentatie. Je ontvangt van mij de presentatie en een checklist. Met deze  checklist kun je direct aan de slag voor een verbeterde positionering van jouw bedrijf!

Na deze inspiratiesessie heb je inzicht gekregen in:

  • Verbeterpunten voor jouw bedrijf
  • Groeimogelijkheden voor jouw bedrijf
  • Een toekomstvisie voor jouw bedrijf
  • Kansen en bedreigingen voor jouw bedrijf
  • Denkrichtingen voor oplossingen van uitdagingen

Schakel titel

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

modal box

fancy promo

dit dus